Όλοι έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε διαφορετικοί και να ταξιδέψουμε μέσα από τη φαντασία και τη δημιουργία. Οι χειροτεχνίες μας αποτελούν την απόδειξη αυτής της παραδοχής. Ιδιαίτερα κοσμήματα που σκοπό έχουν να αναδείξουν την ομορφιά τη δική σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων, πρωτότυπες  κατασκευές για αυτούς που δυσκολεύονται να σκαρφιστούν το δώρο που θα προσφέρουν αλλά και για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν.

Στην προσπάθειά μας, λοιπόν, να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι δημιουργήσαμε τη χώρα της δημιουργίας και την ονομάσαμε Mairyland. Φαντασία, μεράκι , ιδέες σε εγρήγορση έτοιμες να υλοποιηθούν. Κάθε δημιουργία μία διαφορετική συνταγή. Κάθε χειροτεχνία διαθέτει πάντα ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θα την καταστήσει διαφορετική από τις υπόλοιπες. Τα δώρα προσωποποιημένα βασισμένα σε ό,τι έχετε φανταστεί.

Βασικό μας μέλημα να δώσουμε αξία και να τονίσουμε τη σημασία της «τελετουργίας» του δώρου ακόμα κι αν αυτό αποτελεί ένα δώρο για τον εαυτό μας. Ειδικά όταν αποτελεί δώρο για τον εαυτό μας. Ίσως αγοράζοντας κάτι σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, να αποτελεί για μας ένα δώρο. Η στιγμή που θα σκαρφιστεί κανείς το δώρο, η περίοδος της υλοποίησής του, η αναμονή για να βρεθεί στα χέρια μας και η στιγμή της παράδοσης στον εαυτό μας ή σε ένα σημαντικό για εμάς πρόσωπο, η περιέργεια και η ανυπομονησία μέχρι να αφαιρέσουμε το περιτύλιγμα, το βλέμμα της χαράς όταν για πρώτη φορά το αντικρίσουμε είναι γεγονότα που η Mairyland αφουγκράζεται και είναι τα μόνα που αποτελούν σταθερή συνταγή για τις χειροτεχνίες μας.

Καλώς ήρθατε, λοιπόν, στο Mairyland.gr, στη χώρα που η αστερόσκονη μετατρέπει τα όνειρα σε δημιουργία…