ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά με ΕΛΤΑ courier σε όλη την Ελλάδα, εφόσον έχουν καταχωρηθεί και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα.
Τα μεταφορικά για αποστολή εντός Ελλάδας είναι 2,90€ + 2,90€ η αντικαταβολή.

Στην Κύπρο ,στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην Αμερική οι παραγγελίες αποστέλλονται με την DHL.
Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών καθορίζεται από την DHL, συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος που χρειάζεται για να δημιουργηθεί το χειροποίητο είναι 1-3 ημέρες. Εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής είναι 5-7 εργάσιμες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας, αυτή επιστρέφεται στο κατάστημα και επικοινωνούμε μαζί σας μέσω του τηλεφώνου που περιλαμβάνεται στην παραγγελία σας για εκ νέου αποστολή της και χρέωση των μεταφορικών.

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, ΠΡΙΝ αυτή αποσταλεί, τα χρήματα σας επιστρέφονται πίσω. Σε περίπτωση που η παραγγελία ακυρωθεί αφού έχει ξεκινήσει η αποστολή της, χρεώνεστε με τα έξοδα των μεταφορικών 2,90€.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

1. Με PayPal .Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγοράς μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, επιλέξτε το PayPal για να μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της εφαρμογής και να προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Οι πληρωμές με PayPal είναι απολύτως ασφαλείς και δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό VivaWallet για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας.

2. Με τραπεζική κατάθεση. Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής συναλλαγής, o τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση είναι ο εξής:

ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΝ. ΟΔΥΣΣΕΥΣ
IBAN: GR700 140534 053400 200200 7185

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΝ. ΟΔΥΣΣΕΥΣ
IBAN: GR8101 10623 00000 623001 41686

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
IBAN: GR2101 72042 000 5042 050238 361

Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον αριθμό παραγγελία(ID) σας.

3. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω VIVA Wallet. Εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την αγοράς μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, επιλέξτε το VivaWallet για να μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της εφαρμογής VivaWallet και να προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Οι πληρωμές με VivaWallet είναι απολύτως ασφαλείς και δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό VivaWallet για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας.

4. Με αντικαταβολή (πληρωμή με την παράδοση στον διανομέα)