Πολιτική επιστροφών παραγγελιών Eshop

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Σε περιπτώσεις υπέρβασης του ορίου των 14 ημερολογιακών ημερών η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

  • Οι επιστροφές εντός Ελλάδας γίνονται με έξοδα που επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Το δικαίωμα αλλαγής προϊόντος ισχύει για μια φορά ανά παραγγελία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν, στέλνετε το προϊόν με δική σας χρέωση διευκρινίζοντας ότι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος. Μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής θα πρέπει να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία από το κατάστημά μας και να αναφέρετε ότι πρόκειται για αλλαγή από προηγούμενη παραγγελία σας. Αμέσως μόλις λάβουμε το πακέτο και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος θα προχωρήσουμε στην αποστολή της νέας παραγγελίας συμψηφίζοντας την οποιαδήποτε τυχόν οικονομική διαφορά.

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή ενός προιόντoς είναι:

  • Tο προϊόν να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρες και εντός της συσκευασίας του με όλες τις ετικέτες του (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς.
  • Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται επιστροφές σε σκουλαρίκια.
  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά του και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Η διεύθυνση στην οποία θα αποστείλετε το προϊόν: Κονταδριοπούλου Μαρια, Μητρ. Δερκών 2 & 28ης Οκτωβριου ,Πάτρα ΤΚ 26223